Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemmamåndag

Idag blir det en Hemmamåndag hos Appelgrens. Känner mig tung och trött vilket inte är så konstigt. Agnes vaknade redan 6.10, men var väldigt gosig, så vi låg kvar i sängen en timme och mös och läste böcker. 

När vi åt frukost kom Olof en sväng eftersom att lina skulle iväg en runda. Han är så go och glad och Agnes tycker att det är så kul och spännande. 

Nu blir det lunch om en stund och sedan tror jag faktiskt att jag skall övertala Agnes om en liten vila. Tror att vi behöver det båda två. Säkerligen mest jag. Skall även ringa till förskolan för att kolla hur status ser ut där så att jag vet hur resten av veckan kommer se ut. 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju + = 10