Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lite av varje 

Som jag skrev innan så skulle jag ringa till förskolan idag för att stämma av lite. Sagt och gjort. Pratade med en av pedagogerna som berättade att där inte var fler fall av vattkoppor nu, men däremot hade de många barn borta med kräksjuka och även en hel del med något virus med feber och hosta. Så där var helt enkelt lite av varje, vilket innebär ingen förskola för den lilla damen om vi säger så. Jag får helt enkelt försöka komma på småsaker vi kan hitta på. Att vara hemma hela dagarna fungerar tyvärr inte med en 2,5 åring. Ett par dagar absolut, men till slut klättrar både hon och jag på väggarna. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 1 =