Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Energinivå 

Energinivån här hemma är verkligen noll. Ja, hos mig då. Inte hos Agnes! Hade jag inte haft lilla loppan hemma hade jag antagligen lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet. Men riktigt så fungerar det inte och tur är väl det för då hade det inte hänt så mycket här hemma. 

Agnes vaknade lite innan sju och var väldigt pigg och glad. Som vanligt blev det lite morgonmys i sängen, sedan frukost och nu har vi tömt diskmaskin, slängt in en maskin tvätt och plockat lite här hemma. Orkar inte åka iväg någonstans idag, så det blir en lugn dag med lek här hemma. Kan ju inte påstå att man känner sig som det bästa mamman i stan, men samtidigt får det vara såhär just nu. 

Blev ingen veckouppdatering igår, men den kommer senare idag. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 8