Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Möta pappsen

Emil tog en tidigare buss hem idag, så då passade jag och Agnes på att gå och möta honom vid hållplatsen. Lite frisk luft måste man få och det var så skönt! Vi var lite tidiga så vi fördrev tiden med att Agnes fick berätta vilken färg bilarna som körde förbi hade. Det tyckte hon var superkul och fortsatte sedan när vi gick hemåt igen. Hon är faktiskt riktig duktig!

Väl hemma pysslade jag och loppsi medan Emil lagade mat. Kvällens middag bestod utav kasslergryta med ris. 

Nu har vi packat ihop Agnes saker och hon och Emil är på väg hem till farmor och farfar. Jag stannade faktiskt hemma för att få lite lugn och ro. Skall tappa upp ett varmt bad, tända ett ljus och sätta igång lite musik. Precis vad jag behöver. Hörs lite senare!  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ sju = 9