Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tröttis

Planen var att skippa sovstunden här hemma idag, men Agnes var väldigt trött och gnällig, så jag fick tänka om. Hon somnade på två sekunder och jag skall snart väcka henne igen. Hoppas på att hon ändå somnar gott ikväll. Ikväll skall hon nämligen sova hos farmor och farfar. Jag skall till barnmorskan imorgonbitti igen och det känns inte helt optimalt att ha med henne dit även om det säkert hade kunnat fungera. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 × = trettio sex