Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bokstäver

Agnes är inne i en period när hon är väldigt intresserad av bokstäver. Så fort hon ser en bokstav som jag skriver eller på mjölkförpackningen, flingor och så vidare så frågar hon vad det är för bokstav och vad som börjar på den. Hon börjar bli riktigt duktig och det är kul att höra henne utvecklas. Idag vid lunchen pekade hon på bokstaven T och frågade vad som började på T. Tage svarade jag och hon härmar. Jag frågade henne vad pappa heter och hon svarade Emil. Jag frågade vidare vilken bokstav det börjar på och hon svarade Hans. Emil heter nämligen Hans Emil. Jag höll på att vika mig dubbel av skratt. Tokiga unge! 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 6