Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

I ett

Hej på er! Dagen har gått i ett vilket har resulterat i noll tid till bloggen. Agnes sov hos farmor och farfar inatt vilket gjorde att jag fick lite sovmorgon. Klockan tio var det dags för barnmorskan. Allt såg fortsatt bra ut. Blodtrycket låg på 125/80, SF-måttet hade inte växt sedan sist utan låg kvar på stadiga 39 cm. Bebisens hjärtljud låg på 148 och huvudet var idag ruckbart och inte rörligt. Ett steg i rätt riktning. Vi bokade nästa tid tills på måndag. Jag hoppas att få slippa det, men jag tror tyvärr inte att det blir så. 

Efter besöket körde jag och hämtade hem min lilla loppa. Hon hade sovit som en gris inatt vilket känns skönt när man lämnar bort henne. Väl hemma blev det lunch och sedan hade jag en gäspig Agnes som sa att hon ville sova. Inte mig emot. Så en liten tupplur blev det, men när man väckte henne en liten stund senare var hon sur som en citron och ville sova mer. Det tog väldigt lång tid innan hon blev sitt vanliga jag, men nu så! 

Emil kommer inte förr än senare så det är jag och Agnes ikväll. Det vankas spagetti och köttfärssås och ett bad för den lilla damen. 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + sju =