Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

New in

Jag och Agnes har varit iväg i princip hela dagen och hon har varit på strålande humör, så vi har haft en väldigt bra dag tillsammans minst sagt. Jag njuter så av att få lov att spendera tid med henne, för hon är verkligen kul att hänga med när hon är på detta humöret. Ännu mer värdefullt känns det när jag tänker på att det snart kommer att förändras här hemma när lillasyster kommer. 

Ikeabesöket var snabbt avklarat och det som skulle fixas var en ram och hållare till gardinstången till lillasysters rum. På Emporia var det lite presenter som skulle fixas och även kläder till Agnes. Hon har dragit iväg på längden en hel del vilket resulterade i att en del behövdes bytas ut. Mest basgrejer, men även lite annat smått och gott. Här kommer ett lite av sakerna. 

  
  
  
  
  
  
  
  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × = trettio sex