Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tidig morgon 

Agnes vaknade så fort Emil stängde ytterdörren imorse. Detta innebär att det blev en väldigt tidig morgon här hemma. Jag kände mig alldeles konstig till en början. Ont i huvudet,  tryck bakom ögonen och allmänt skum. Tog två alvedon och nu känns det lite bättre. Tror att det är tröttheten som talar. Sover så himla dåligt om nätterna och inatt har jag varit uppe massor och har haft svårt att komma till ro. Antagligen är det kroppen som förbereder mig för vad som komma skall med vakna nätter tillsammans med bebis. 

Idag har vi inga som helst planer och jag tror att det får förbli så. Äntligen fredag! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × två =