Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Matematiklördag

Ikväll väntar middag hemma hos mamma och Jan. Det är nämligen inte bara en bebis som är beräknad till att födas på måndag, utan det är även min födelsedag. Vi skall även fira Oliver och William som fyllde år i veckan som gick och Stellan som fyller år på tisdag. Ja, ni hörde rätt. Vi samlar nämligen på födelsedagar tätt efter varandra i vår familj. Och med tätt efter menar jag precis dagarna efter varandra eller med en dag mellan. Häng med här om ni kan, för här kommer lite lördagsmatematik! Om vi börjar i Januari så fyller William och Oliver år dagarna efter varandra, i februari är det jag och Stellan. Det skall därför bli intressant att se när lillasyster väljer att titta ut. Kommer hon den 31 eller den 3 håller vi ihop detta. I mars har vi Chris och Ida, men där är en dag mellan. I april är det min storebror och Agnes som fyller år dagarna efter varandra och i maj är det Camilla och Benjamin. Avslutningsvis i augusti är det mamma och Julia som fyller år dagarna efter varandra och här har vi även Ebba och Albin, men där är en dag mellan. Som ni hör. Helgalet. Eller välplanerat?

En annan läskig sak med födelsedagar och tid är att min storebror är född den 9 april 1984 och jag den 1 februari 1987. Agnes är född den 10 april 2013 och lillasyster är beräknad till den 1 februari 2016. För er som kör lite snabb huvudräkning eller bara kan läsa så är det alltså exakt lika lång tid mellan min bror och mig och Agnes och lillasyster. Okejdå, det slår på EN dag! Så föds hon den 2 februari så är det exakt. Hängde ni med hela vägen?!

En reaktion på ”Matematiklördag

  1. Ja blir spännande att se när lillasyster tittar ut. Om du går 13 dagar över så blir det på Hannes födelsedag den 14/2:) En väldigt fin dag att fylla år på när alla affärer gör så fint he he.
    Himla tur att du iaf inte kan gå över ända till min födelsedag för det är inte världens roligaste att fylla den dagen:)
    Kram till er och klapp på magen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ sex = 10