Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Slöisar

Godförmiddag!

Vilken slö fredagskväll och lördagsmorgon det har varit hos Appelgrens. Helt underbart! Igår inledde vi med fredagsmys i mjukis med popcorn, god middag och när Agnes somnat väntade På spåret tillsammans med min fina man. För första gången på länge sov jag riktigt gott och var bara uppe två gånger. Vaknade lite över sju och då sov Agnes fortfarande. Vi låg kvar länge i sängen och läste vilket ledde till en betydligt senare frukost än vanligt. Så härligt att slippa alla måsten och bara ta dagen som den kommer.

Har precis vinkat av Emil och Agnes som skulle iväg en sväng. Först och handla lite och sedan hem till farmor och farfar för att måla lite på kökssoffan. Så här sitter jag. Alldeles ensammen. Känns konstigt men skönt och som Emil sa innan jag stängde dörren, du vet aldrig när du är helt ensam nästa gång. LÄSKIGT!! Men han har ju faktiskt rätt. Han sa dessutom till mig att ta det lugnt och jag känner mig redan lite rastlös. Funderar på att städa toaletten, men tror att det får vänta tills imorgon. Har fått lite städnoja så här de sista veckorna. Vill inte ha stökigt, måste dammsuga. Tror att det beror på att jag vill komma hem till ett städat hem när bebisen väljer att titta ut. Men idag blir det nog inget städa. Skall njuta av lugnet istället. Försöka iallafall!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× åtta = 24