Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Skönsång

Emil och Agnes valde att fira min födelsedag idag istället för imorgon med tanke på att vi är hemma tillsammans hela familjen idag. Inte mig emot! Nu på morgonen kom de med skönsång och paket. Ett nytt duntäcke och sedan skall jag få välja ut en ny pyjamas så att jag slipper frysa när det blir vakna nätter framöver. Min omtänksamma fina familj! Ni är bäst. 

Nu är de och handlar frukostbullar i vismarlöv och jag ligger och drar mig i sängen och myser med en liten bebis i magen. Bra start på denna söndagen!  Vad hittar ni på? 

En reaktion på ”Skönsång

  1. Härligt att fira när ni är lediga! Här blir det Biltema, ikea och stoff&stil.
    Hoppas ni får en.mysig dag! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = tjugo