Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Söndagspaus

Hej på er! Är hemma hos svärisarna där det bjuds på middag ikväll. Kom hit lite innan lunch och har sedan dess hunnit snacka lite skit medan Agnes har lekt med sina kusiner. Eller lekt och lekt. Hon vill helst bara leka och prata med oss vuxna. 

Nu har jag precis fått en liten vilopaus och Agnes och Emil har varit ute och lekt. Det blev en väldigt sen kväll igår, så lite vila satt perfekt även om det inte är helt enkelt att sova och komma till ro. Magen är stor och tung! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = fyrtio fem