Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

BVC – Vera 2 veckor

Idag var jag och Vera på BVC för att väga och mäta. Allt såg finfint ut och hon följer sin kurva. Hon var 56 cm lång och vägde 4780 g. Låter så stort, men hon var ju en stor bebis när hon kom. Finaste Vera! 

Vi pratade lite om hennes magont och hon tyckte att det var bra att vi bytt ersättning, sen tipsade hon om de olika dropparna som vi redan kör med. Så det känns skönt att vi tänker lika. Vera har varit ledsen en del idag, men inte i närheten av så mycket som de andra dagarna. Det har inte varit så långa skrikperioder vilket gör att det blir mer hanterbart. 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju + = 13