Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Separationsångest

Godmorgon! Hoppas att ni har det bra. Jag och Vera sitter i väntrummet på BVC och Emil och Agnes skall iväg till förskolan och leka lite. Hon har inte varit där på väldigt länge. Sedan den 10 december har hon varit där tre gånger, Så för att hon inte skall tappa det helt får vi ta en tur dit. 

Agnes har sådan extrem separationsångest för tillfället. Det gäller verkligen allt och inget. Att jag åker hemifrån när Emil är hemma, att vi skall gå hem från ex. Mormor och morfar. Sen imorse var det att kasta en gammal tandborste som blivit sliten. Som ni hör, ALLT! Det är inte lätt att bli storasyster. Det är så mycket som rör sig i hennes lilla huvud. Min fina Agnes!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × fyra =