Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Oroliga nätter

Godmorgon! Vaknar upp till sol och klarblå himmel. Underbart!

De senaste nätterna har varit oroliga här hemma. Men det är inte Vera som är vaken, utan Agnes. Hon vaknar varje natt och ber om välling, har svårt att komma till ro och det slutar med att jag eller Emil lägger sig bredvid henne tills hon somnat. Detta resulterar i att vi allt som oftast också somnar med tanke på att man är rätt så trött. Inte optimalt i en liten växasäng, för när man reser sig upp känner man sig som en 90 åring. Vi har aldrig behövt ligga bredvid Agnes och hon har inte heller kommit in till oss, därför är detta rätt så nytt för oss. Men det viktigaste är att hon känner sig trygg, så då får det bli så tills det att vi har lite mer energi. 

Nu väntar en förmiddag ute i trädgården. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 × fem =