Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lördagen

Lördagen blev ju inte alls som vi tänkt oss. Den blev ju mycket bättre än så! Vi var ju som sagt bjudna på 40årsfest hos Emils kusin. När vi kom fram till lokalen var det massor med folk och vi minglade runt. Dock saknades huvudpersonen i fråga. Jag började lägga ihop ett och ett och insåg ganska snart att detta inte ”bara” skulle vara ett 40årsfirande, utan även ett bröllop. Sååå kul!! Och framförallt oväntat! 

Vi hade en supertrevlig kväll och Vera skötte sig exemplariskt. Sov, åt och tittade med stora ögon. Skriket lös med sin frånvaro. När klockan närmare sig tolv och det blev dans tackade vi för oss och körde hem. 

Tack Elin och Lasse för en mycket trevlig kväll!

  
  
   
 

2 reaktioner på ”Lördagen

  1. Hej!
    Så fina foton du tagit och det var så roligt att träffa er och för att vi fick träffa lilla fina Vera för första gången, det gick ju så bra med henne där!
    Ha det bra alla , kram

  2. Vi tackar så mycket för att ni tre kom och firade vår dag! Och ja Vera verkade trivas och var så nöjd och söt. Så fina bilder:) Kram till er.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = fyrtio nio