Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Helg

Så var ännu en helg här. En väldigt oplanerad sådan. Igår spenderade jag kvällen hemma hos lina tillsammans med ett gäng tjejer. Väldigt mysigt att komma iväg lite även om Vera inte var helt i form. En hel del skrik och ont i magen, men det får man räkna med när man har små barn. 

Emil och Agnes hade haft en bra kväll tillsammans. Tror att det är viktigt för henne att vara ensam med oss då och då. 

Idag är det lördag och den enda planerade aktiviteten är korvgrillning i skogen tillsammans med lite vänner. 

Nu – upp och hoppa! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + 2 =