Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hopp och förtvivlan

Denna helgen har varit upp och ner. I fredags ringde telefonen och jag fick veta att min pappa åkt in till sjukhuset med ambulans på grund av smärtor i bröstet och svårigheter att andas. På en sekund vändes hela min värld upp och ner. Min älskade pappa. Känslan av att vara totalt maktlös och inte kunna påverka något gjorde mig livrädd. Natten mellan fredag till lördag var tung. Mycket tårar, känslor och väldigt lite sömn. Igår försökte jag hålla ihop så gott jag kunde med ett dop som skulle förberedas, men det gick sådär. Kraschade ett par gånger under dagen, men samtidigt fick vi lite uppdateringar då och då som gjorde att förtvivlan vändes mot hopp. Spenderade kvällen på sjukhuset hos pappa tillsammans med min bror och efter det kändes det mycket bättre. Att få se honom och få prata med honom var precis vad jag behövde även om det fortfarande gör väldigt ont i mig. Ett par undersökningar återstår imorgon och sedan hoppas vi att han får komma hem.

Var rädda om varandra för man vet aldrig vad livet har att erbjuda!!

 

pappa o jag

 

3 reaktioner på ”Hopp och förtvivlan

  1. Tänker på dig. Fick igenom det samma i höstas. Hoppas ni snart får reda på vad det är.
    Bra
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem + 6 =