Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vår måndag 

Vi har haft en bra måndag. Dock kände jag mig totalt överkörd imorse när Vera vaknade. Men jag vaknade till liv efter en stund. Klockan 10 skulle vi bara på vårdcentralen för att kolla Agnes öron. Hon hade ju öroninflammation för ett tag sedan och nu skulle de kolla så att allt såg bra ut, vilket det gjorde. Vidare åkte vi till lokalen som vi hyrde till dopet och lämnade tillbaks nycklarna och sedan hem till trädgården. Lunchen intogs på trädäcket tillsammans med mina fina barn. Det var bara Emil som saknades! Vid två gick vi hem till lina och Marcus. Det blev Trädgårdshäng och skitsnack och Slutade även med en spontangrill när Emil slutat jobba. Så härligt att bo så nära varandra att man bara kan göra det sådär.

Agnes somnade direkt när vi kom hem och efter lite mat gjorde Vera detsamma. Nu ligger jag i sängen och skall försöka sova jag med, men konstigt nog känner jag mig inte så trött just nu. 

Det bästa med dagen är att pappa fick Komma hem från sjukhuset nu ikväll, så imorgon skall jag och Vera dit och hälsa på när Agnes är på förskolan.  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− tre = 6