Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

C9 resultat

Mina nio dagar med C9 är nu över. Jag har kört stenhårt och kroppen har känts riktigt bra. Jag trodde att det skulle bli tufft att orka med dagarna med två små barn på ett så litet energiintag, men icke!! Har inte ens känt mig hungrig heller, så därför har jag bestämt mig för att köra vidare med ett liknande koncept ett tag till. Det vill säga shakes till frukost och lunch och ett mål mat på kvällen. Fortsatt utan kolhydrater. Jag har fortsatt många kilo kvar som skall bort dels för att kroppen skall må bra, men främst för att jag skall trivas.

Resultatet av C9 blev -20 cm runt om på kroppen varav 6 cm var runt midjan och -3,1 kg. Det är jag väldigt nöjd med. Nu kämpar jag vidare. Här kommer lite bilder. Det tar emot att visa, men det är verkligheten. Vänster är före och höger efter. Jag trodde att förändringen skulle synas mer på bilderna, men jag är nöjd ändå.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ tre = 9