Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ahhh livet!

Vilken eftermiddag vi har haft. Petra och tjejerna kom hit vid ett och sedan gick vi och hämtade Agnes på förskolan. Efter det bjöds det på strålande sol, spring i vattenspridaren, massor med lek och fruktmellis på trädäcket. Det är så kul att tjejerna blivit så stora att de leker tillsammans. Nu har de nyss åkt och emil kommer snart hem och då väntar grillade hamburgare till middag. Mums! Ikväll skall jag ut till stallet för en tur i skogen. Men väntar tills värmen har lagt sig lite. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = sju