Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon världen 

Godmorgon! Klockan 6 tyckte lilloppan att det var morgon. Efter en natt med bara en matning och en Agnes som har sovit hela natten tyckte även jag att det kändes helt okej. Så nu myser vi medan storasyster sover.

Idag har vi en hel del roliga planer. Skulle egentligen till BVC på föräldraträff på morgonen, men valde att hoppa över det då jag inte orkar stressa runt eftersom att det kort därefter är babymassage. I eftermiddag kommer Petra och tjejerna hit för lite lek och bus. Vädert ser mycket lovande ut! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 − ett =