Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lite väl lite

Hej på er! Tröttheten har hängt i under dagen och jag tror dels att det är mycket spänningar från förra veckan som släppt, men tror också att det beror på att mitt energiintag är lite för lågt, så får nog höja lite. Tog lite nötter nu innan och efter det kändes det betydligt bättre. 

Nu skall jag snart hoppa ner i sängen. Imorgon åker vi till lalandia för en helg med plask och lek. Skall bli väldigt skoj! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 5 = tre