Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bra avslutning 

Godkväll! Måndagen är snart till ända och det har varit en lång sådan. Vera hade svårt att somna efter andra matningen vid halv fyra och hade precis lyckats somna när Emils klocka ringde. Ett par minuter efter att han låst dörren hörde jag Agnes små tassande fötter. Där och då ville jag bara checka ut! Men upp och hoppa och sedan har vi haft en härlig dag tillsammans. Jag och mina fina flickor. 

Nu har jag varit i stallet en sväng. En skön tur i skogen blev det. Om man bortser från myggen. Alltså de är så många och stora. Det kliar något sanslöst på mina ben nu vill jag lova! Dags att göra sig redo för sängen! Natti! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ tre = 4