Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Dagens träning 

Imorse när jag lämnat Agnes hade jag dragit på träningskläder för att ge mig ut på min morgonrunda, men regnet började ösa ner, så jag sparade det till nu ikväll. Efter middagen tog vi en promenad hela familjen tillsammans. Jag med vera i ergobabyn och Agnes cyklade. När barnen somnat tog jag en runda på mina rullor och det fick stå för kvällens träning. Det var ett tag sedan sist om vi säger så. Men vad kul det är. Och jobbigt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 1