Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Färdig

Efter en riktig skitnatt vaknade båda barnen vid sex. Jag ville seriöst hoppa ut genom ett fönster alternativt gräva ner mig, men upp och hoppa. Den tidiga morgonen gjorde att jag började baka det sista idag när klockan var sju. Det resulterade i att jag är färdig nu och kan sitta ner en liten stund. Härligt! 

Nu skall jag hänga fram mina kläder och leta fram klackarna innan det är dags att köra och lämna de sista bakverken. 

Berättade för Agnes imorse att Amanda skulle ha en lång vit klänning och se ut som en prinsessa varpå agnes säger. ”Stellan också. Han kommer också vara sååå fin.” Finaste Agnes! Det skall bli så fantastiskt kul idag. Ser verkligen fram emot denna dag. Bröllop är något alldeles speciellt. Och ännu mer speciellt när det är inom familjen. Stort lycka till Stellan och Amanda. Det här är er dag. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = fyra