Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godnatt mina skatter

Nu sover de båda två. Campinglivet tar hårt på tjejerna. Vi har haft en härlig dag. Började med några små sammanbrott när vi skulle sätta upp förtältet, haha! Vi konstaterade att det kan vara rätt så bra att testa en gång hemma innan man åker iväg. Men det gick till slut. När vi var färdiga gick vi ner till havet som ligger 100 meter från vår husvagn. Härligt men blåsigt. Agnes och Emil badade, men jag var faktiskt inte så sugen, så jag höll mig på land. 

Till middag blev det grillat med en god fetaostsallad och sedan promenerade vi runt campingen och lekte på lekplatsen. Det är väldigt fint här. Och lugnt. Det är vi och 65+. Gött! 

Nu blir det en lugn kväll och sängen tidigt. Man är fortfarande lite sliten efter helgens bröllop. 

En reaktion på ”Godnatt mina skatter
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 1 =