Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vilken lördag

Helgens bröllop var FANTASTISKT! Ceremonin i kyrkan var vacker, middagen sååå god och festen riktigt kul! Stellan och Amanda var så fina och det var riktigt mycket kärlek hela dagen. Vi gick hem genom byn när festen var slut. Så härligt! 
Igår sov vi till klockan var 10 vilket jag inte vet när det senast hände. Sedan spenderade vi dagen först hos min bror med familj där vi firade Julia som fyller 1 år nu i veckan. Efter det var vi hemma hos min mamma som även hon fyller år kommande vecka. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − 4 =