Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Dagens utflykt

Dagens utflykt gick till Kåseberga och Ales stenar. Vi gick först upp och tittade på stenarna, fåren och den fantastiska utsikten. Efter det blev det lunch nere i Kåseberga. Sillmacka och nyrökt makrill. Alltså det var så gott att jag vet inte vad. Vi avslutade med en mjukglass innan vi körde hem till campingen igen. Väl hemma tog vi på badkläderna och gick ner till stranden. Solen stekte riktigt skönt. 

Kvällens middag blev korvstroganoff och vi avslutade kvällen likadant som igår med lekplatshäng. Nu sover flickorna gott och Emil är och diskar. Snart väntar lite kortspel och efter det sängen. Är trött idag! 

Bildbomb från dagen kommer här. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = tjugo fem