Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Glädjeskutt

Igår var jag med i en tävling på Facebook. Det är jag aldrig, men igår var det en tavla som jag verkligen ville ha. Det är en kille som heter Christoffer Malmgren som målar och har målar porträtt av kända personer. Främst Zlatan, men igår tävlade jag om en tavla av Håkan Hellström. Och JAG VANN! Alltså jag blev så himla glad. 

Så snart pryder denna fantastiska tavla en vägg i vårt hem. Den perfekta kombinationen av svartvitt och färg. Precis så som jag gillar det. Tack Christoffer Malmgren Art! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + = tretton