Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Stackars liten

Vera är fortfarande inte bra och det känns så himla tungt. Hon har svårt med andningen och det låter fortfarande mycket när hon sover. Tycker så synd om henne. I 10 veckor har hon hållt på och det gör ont i mitt hjärta. Sista läkarbesöket fick vi veta att vi skulle avvakta i en månad till och snart har det gått två veckor sedan dess och ingenting har hänt. Tyvärr! 

Det värsta är när hon slutar att låta. Då får jag lite småpanik och tror att hon slutat att andas. 

Är hon inte bättre snart får vi ringa igen. Hon är så liten och det känns inte okej att det skall hålla på hur länge som helst. Trots detta så är hon så himla glad och fin. Världens bästa Vera! 

En reaktion på ”Stackars liten
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 8