Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kivik och Baskemölla

Idag var planen att hänga på campingen och på stranden. När vi vaknade var det strålande sol, men efter frukost kom det tät dimma och solen försvann. Vi fick tänka om och istället blev det en tur till Kiviks musteri. Där blev det promenad genom äppelodlingarna, lek och sedan lunch och shopping i butiken. Väl framme i Kivik blev vädret bättre igen så på vägen hem stannade vi till i Baskemölla där vi hittade en mysig liten vik. Där blev det bad och fika. Det är verkligen så här man skall göra. Köra runt och upptäcka små platser man aldrig varit på förut. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − två =