Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Plockmat

Avslutar denna härliga minisemester med lite plockmat tillsammans med min fina man. Vi försökte äta tillsammans allihop medan tjejerna var vakna, men insåg rätt så fort att det aldrig skulle gå. Pip och gnäll, så vi sa, att om vi skall kunna njuta av detta får vi nog vänta lite. Sagt och gjort! Så när Agnes ätit färdigt gick vi ner på stranden. Agnes tog ett dopp i det blå och vi hoppade i vågor tillsammans. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = femtio sex