Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tillbaks till verkligheten 

Resan hem gick bra och det kändes skönt att öppna dörren till sitt eget hus. Eftermiddagen har dock varit gnällig från alla parter i familjen Appelgren. Bra kombo? Inte direkt! Vera har de senaste dagarna varit ovanligt pipig, Agnes humör och konstanta jakt på uppmärksamhet skojar man inte bort och både jag och Emil känner oss trötta och slitna. 

Idag kände jag seriöst att jag ville dra täcket över huvudet och sova ett par dygn. Bara få släppa allt och komma tillbaks med ny energi. Men icke! Bara till att bita i det sura äpplet och köra på. 

Nu ligger jag nyduschad i sängen, redo att sova efter en skogstur med Rökkva och efterföljande mathandling. Godnatt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre × 6 =