Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mot Sölvesborg

Hej på er! Gårdagen gick i ett från start till mål. Inledde med bakning inför gårdagskvällen, fortsatte med en shoppingtur då det första som hände på förra veckans bröllop var att mina skor gick sönder. Hittade ett par nya. Liiiite högre än vad jag tänkt mig, men det skall jag nog klara av, haha! 

Avslutade gårdagen med kräftskiva tillsammans med grannarna. Alltid lika härligt. 

Nu är barnen lämnade och vi är på väg mot Sölvesborg för bröllop i dagarna två. Skall bli väldigt trevligt. 

Lite bilder från dagarna kommer här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × 6 =