Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sista veckan

Vi är nu inne på sista semesterveckan och denna veckan håller vi oss hemma. Det skall fixas och donas här hemma så att vi är redo för hösten som är på intåg. Idag har vi pysslat med lite allt möjligt såsom städa, tvätta och handla mat. Emils pappa kom förbi och satte kakel i tvättstugan. Vi hade lite kakel över sedan vi gjorde badrummet och köket, så vi tog till vara på detta. Blev riktigt bra tycker jag! 

Nu skall jag åka och rida. Hörs lite senare! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 9 = tio