Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vera min Vera 

Vera, min Vera. Jag undrar så när det skall vända och när hon skall få må lite bättre. I detta nu ligger hon i min famn och vilar. Det låter fruktansvärt när hon sover. Har pratat med läkaren idag igen, så på fredag skall vi dit. För varje dag som går blir jag mer orolig. Är rädd för att det skall vara något allvarligt eller kroniskt. Att det skall bli sämre och jobbigast av allt är att de inte vet vad det beror på. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + = tolv