Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Heldag

Imorse fick vi äntligen sova lite. Vera vaknade halv sex, men somnade sedan om en stund tätt intill mig och även jag lyckades slumra en stund till. Klockan sju vaknade hon vilket var så skönt! Halv åtta öppnade jag dörren in till Agnes och då sussade hon sött. Ett par minuter senare vaknade hon och första frågan var som alla mornar – var är Vera? Hon är världens finaste storasyster! 

För en liten stund sedan vinkade vi av Agnes som skulle iväg en heldag tillsammans med sin farmor och kusin. Något som hon tyckte skulle bli så kul att hon stod redo i dörren långt innan farmor var framme. Sötlök! Vera sover och Emil är iväg och handlar till projekt isolera förråd och jag fortsätter med städningen av huset. Tjoho! Det är inte kul när man håller på, men finns det något bättre än ett nystädat hus?! 

Dags att fortsätta. Tre bilder från morgonen. Världens finaste systrar, förväntansfull Agnes och en lillasyster som skall gosa med ALLT i sängen när hon skall sova. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 9 = tjugo sju