Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Två febriga töser

Under dagen har tjejerna känts okej, men innan de skulle sova hade båda feber. Suck! De somnade, men efter det har jag och Emil sprungit upp och ner flera gånger så de vaknat och varit ledsna om vartannat. 

Jag fick till en liten löprunda och trots att kroppen är trött behöver jag få lov att vara själv en stund. Nu skall jag göra med redo för sängen i hopp att natten och morgondagen blir bättre. 

Lite bilder från dagen kommer här. Kundvagnspremiär för Vera, godaste salladen till middag på trädäcket tillsammans med familjen och en kvällstur på cykel för Agnes. Vilka dagar vi bjuds på rent vädermässigt. Underbart! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × 7 =