Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Uppgiven

Idag är jag trött ledsen och uppgiven.  Vera fortsätter att kräkas mycket. Hon har ju kräkts till och från i en vecka nu, men de senaste tre dagarna har det blivit värre och sedan igårkväll har hon inte velat äta och det vi lyckas få i henne kommer upp igen. 

Åkte till BVC för vägning och då visade det sig att hon gått ner 120 gram sedan förra veckan. Det var det som inte fick lov att hända. Ringde direkt till vår läkare i Lund och han sa att det inte var bra och att vi måste dit igen så fort som möjligt så fick en tid på måndag och blir hon sämre så är det barnakuten som gäller. Igen. 

Klump i magen och brännande tårar. Usch! Det är riktigt jobbigt att ha det såhär. Jag vill ju bara att hon skall få må bra. Det som är så läskigt med detta är att man hela tiden accepterar mer och mer och tycker att det är ”normalt” och att det tillhör det vanliga. Vi har accepterat andningen, ljudet, ryckningarna, att hon tystnar. Vi har accepterat att hon inte vill ha flytande mat för att hon troligen har svårt att svälja undan. Men inget av detta är normalt och nu har det gått tre månader. Snart måste något hända. 

Man gör allt och lite till för sina barn, men när man redan gjort allt man kan, vad gör man då? 

4 reaktioner på ”Uppgiven

  1. Stackars liten och ni med som måste kämpa så för att få hjälp… En virtuell kram på er 💕💕
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 3 = fyra