Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Inlagda

Vera är inlagd på sjukhus sedan igår. Förmodligen en virusinfektion som grädde på moset av det andra. Inte alls vad hon behövde om vi säger så. Hon är svullen och har blåsor i halsen vilket antagligen är anledningen till att hon inte velat äta. Nu har hon fått dropp hela natten och även antibiotika och smärtstillande. Fortfarande vill hon inte äta själv, men vi håller tummarna för att det skall gå snart så att vi får komma hem igen. 

Min lilla kämpe! 


2 reaktioner på ”Inlagda

  1. Vad kul Manda. Ja, det har varit tufft, men nu hoppas vi att det skall bli bättre. Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Ha en skön helg. Kram

  2. Hittade precis din blogg. Usch så jobbigt för er. Jag hoppas verkligen att det vänder snart så att ni och er skatt kan få må bra. Stor kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ nio = 17