Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Permission

Nu har vi fått komma hem på permission över helgen. Vera har fått i sig lite mat och idag är hon betydligt piggare än igår. Mer undersökningar väntar på måndag och då får vi mer svar om framtiden och vad som kommer att hända. 

Nu sover tjejerna gott i sina sängar och jag och Emil har landat i soffan. Nu skall vi andas ut och varva ner. 

Vill säga stort tack till alla fina människor runtomkring oss. Tack för allt stöd, fina ord och för att ni finns när vi behöver. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 × = arton