Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Här kommer alla känslorna på en och samma gång…

Idag har jag känt mig låg och ledsen. Borde egentligen vara glad att vi är hemma på permission och att vi slapp sjukhuset i helgen, men jag tror bara att det är verkligheten som hunnit ikapp. När jag varit mitt i det har jag stängt av, fokuserat på det viktigaste och hållt ihop. Men nu när man slappnar av kommer allt över en. Har ont i kroppen, känslorna är utanpå och jag vill bara få sova då jag är så sanslöst trött och utmattad. 

Nu skall jag och Emil sätta oss i soffan, äta hemmagjord sushi och bara vara. Man får inte glömma bort varandra. Utan honom hade jag aldrig orkat med. 

2 reaktioner på ”Här kommer alla känslorna på en och samma gång…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × 4 =