Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Återhämtning 

Det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Ber om ursäkt för det, men Fokus har av förklarliga skäl legat på familjen och mig själv. Vi börjar hämta oss här hemma nu. Vera är mycket bättre om man jämför med förra veckan vilket känns så skönt! Fortfarande äter hon sämre, men förhoppningsvis skall hon snart komma ikapp. Och hon är ju inte undernärd om vi säger så. 

Igår var vi på öron-näsa-hals igen och gjorde ännu en nasofiberskopi. Vänstersidan har blivit lite sämre, men där är fortfarande plats för henne att få luft. Nu får vi se hur vi går vidare. Det finns två alternativ. Operera eller avvakta ytterligare. Det lutar åt det sistnämnda då vi fortfarande inte känner oss riktigt redo för operation än. 

Nu skall jag sova. Känner mig mentalt slutkörd efter allt. Natti! 

Här kommer en bild på kvällens middag. Kalkonbröstfilé, matvete, sallad och en citron- och apelsinsås. Mumsens! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 + tre =