Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bra onsdag

Vi har haft en bra onsdag här hemma. Trots att rutinerna är lite upp och ner efter föregående vecka så vaknade jag och tjejerna på bra humör alla tre. Härligt! Blev en lugn morgon med mina töser och när vi lämnat Agnes på förskolan tog jag den dagliga morgonpromenaden. Solen sken och trots att det är lite kyligare nu var den ljuvlig!! 

Efter det har Vera busat runt här hemma och jag har plockat och plockat för i eftermiddag kommer städerskan igen. Galet vad fort två veckor kan gå. 

Nu sover Vera och jag skall göra detsamma innan det är dags att hämta hem Agnes. 

2 reaktioner på ”Bra onsdag

  1. Hej! Vi har en tjej som heter Ilona som har ett enmansbolag. Så inget stort och dessvärre har hon helt fullt :( hade Staffanstorp städ här som kollade på huset också. Verkade bra, men är betydligt dyrare än hon vi har nu. Men vet att folk har varit nöjda med dem. Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× ett = 7