Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fullt ös

Denna dag har verkligen varit fullspäckad. Men det har varit en bra dag. Började morgonen vid halv sju med Agnesgos. Det är sällan hon vaknar före Vera nuförtiden, så vi fick prata och mysa lite bara hon och jag vilket var ett härligt sätt att starta dagen. 

När jag lämnat Agnes på förkolan blev det morgonpromenad i vanlig ordning. Jag trotsade mitt skoskav och det kändes så gött efteråt, men inte så skönt under tiden om vi säger så. Vädret just nu är så himla skönt. Sol, klart och friskt. Fortsatte dagen med handling inför helgen. Hann sedan lägga mig ner i 15 minuter innan Emils syster med barn kom hit och vi gick och hämtade Agnes. Hon hade haft en bra dag på förskolan och ännu bättre blev dagen av att ha kusinerna här. De lekte en bra stund och hann med både pannkaksmellis och chokladbollar. 

Till middag körde vi en pastarätt med en rå tomatsås. Ännu ett recept från leilas supermat. Riktigt gott faktiskt! 

Avslutade kvällen med en ridtur i skogen och nu har jag landat i soffan med en filt och njuter av att bara vara. Snart väntar sängen. Imorgon är det jag och mina töser. Mina fina goa töser! Det kan bara bli en bra fredag. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 1 = tio