Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vår fredag

Godmorgon! Hann aldrig med något inlägg igår. Med två barn hemma och en hel del förberedelser inför kvällen så räckte inte riktigt tiden till. Emil hade sina kollegor hemma på AW igår med middag och annat smått och gott. Jag och tjejerna var hemma när de kom, men sedan gick vi hem till Lina och Olof och hade fredagsmys. När barnen somnat åt vi sushi. 

Agnes ville gärna sova bredvid sin lillasyster och där sov hon gott. I den lilla, trånga vagnen men nära sin lillasyster. Hon är så himla glad för sin lillasyster. Fina Agnes! 

Nu har vi en lördag som heter duga framför oss. Emil och Agnes skall ut på äventyr, Vera skall vara en stund hos mormor och jag, jag skall iväg till mossbylund tillsammans med Petra. Det blev spontanbestämt nu i veckan. Jag behöver verkligen få komma iväg, slappna av, tänka på mig själv och få äta och sova i lugn och ro. Vad gör ni denna helg? 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − fem =