Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Klara färdiga gå! 

Agnes och Emil har heldag tillsammans, Vera är hos mormor och morfar. Ett dygn för mig själv står på schemat. Att vara mamma i all ära, men ibland behöver man en paus. Jag har sprungit en runda, duschat och ligger nu i sängen redo för en powernap innan det blir sushirester och packning. 

Bytte ut dessa två underbara töser mot en fin bil. För ett dygn känns det som ett helt okej byte. Sen vill jag ha tillbaks dem och deras papp igen. Skall bara andas lite först. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + tre =