Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vilken måndag 

Vi har haft en riktigt härlig dag. Jag och mina töser. Vi inledde med ett besök på biblioteket, sedan blev det lunch, ett läkarbesök med Agnes och efter det blev det mellis i skogen. Bokskogen var fantastisk idag! 20 grader och det fanns massor med roliga saker att plocka med hem som vi skall pyssla med i form av löv, kastanjer, ekollon och pinnar. 

Väl hemma blev det matlagning och sedan avslutade jag kvällen med en ridtur. Så härligt! Nu lite kvällsfika innan sängen väntar. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − = noll